2010. április 7., szerda

Játék !!!:)

Helen hívott meg erre a könyvajánlós  játékra .
A játék menete: 1. Írd le, hogy ki adta tovább a logót, és linkeld őt. 2. Ajánlj röviden (max. 3 mondatban) 3 számodra kedves könyvet. 3. Add tovább minimum 1, legfeljebb 3 embernek, és figyeld, ki mit ajánl – talán így találsz magadnak újabb kedvenceket.

Az első könyv, Paul Brunton :Egyiptom titkai .Egyiptom a szívem csücske , és megtudni a titkait ....hát sokat megadnék érte .Bevezet minket egy olyan világba , amit egyszerű turistaként nem élhetünk át .Kelet békéje , varázslata , csodája benne van. Emellett, szerző bezáratja magát éjszakára a nagy piramisba és az ott átélt élményeit is megosztja velünk.
A második könyv,Kahlil Gibran :A próféta .Gibran arab író , költő .Cirkalmasan és példabeszédekben ír , de aki megérti a sorok mögött rejtőző tanításokat , megérti a világot .Tisztaság és valódi szeretet hatja át az egész művet.
A harmadik , Müller Péter :Gondviselés c.könyve .Most olvasom .Igazi , kemény önismeret , őszinteség , a legvégsőkig .Sokat tanulhatunk belőle.

Akitől szeretnék kérni könyvajánlót : Hera , Ágnes , Erika .

Köszi Helen !

4 megjegyzés:

Ágnes írta...

Köszönöm szépen,hogy rám is gondoltál.

Namata írta...

Szia !

Nagyon szívesen !:)
Kíváncsi vagyok miket olvasol .

helen írta...

Azért ennél többet is olvasunk, és nekem is több, mint három könyv a szívem csücske. De ezek a játékok olyan szigorúak...

Namata írta...

Így van .Sajna a három mondat is elég kevés , ódákat lehetne zengeni .